Coneixement i experiència del comerç i exportació a Rússia

A Lesco Group som assessors en comerç internacional i experts en consultoria per empreses. La nostra trajectòria professional en el mercat rus va començar fa més de 20 anys. Això, sense cap dubte, suposa una avantatge i un valor afegit.

L’experiència i el coneixement que la nostra companyia ofereix sobre el mercat rus i la seva indosincrasia és la base del nostre èxit empresarial.

Les exportacions a Rússia es realitzaran amb garanties d’èxit perquè la nostra experiència és la base per comercialitzar productes espanyols, sense necessitat de que els nostres clients hagin de tenir presència física en el país.

El servei integral d’assessorament en comerç exterior i consultoria internacional que oferim, estalvia temps i diners a les empreses en un procés que va des de la creació d’una nova companyia fins a la contractació de personal.

A Lesco Group busquem socis importadors, distribuidors, agents de venta i clients finals per facilitar el contacte directe amb una amplia cartera de compradors professionals.

La cobertura que donem al nostre client per exportar a Rússia és tan amplia, que no té necessitat de montar una empresa en aquest país, si no ho desitja.

Lesco Group és totalment accesible a les empreses espanyoles gràcies a les oficines a Espanya, així com les oficines instal.lades a Rússia.