Exportar a Rússia, garantia d’èxit pel seu gran potencial econòmic i demogràfic

A Lesco Group ens dediquem a la consultoria internacional, i ens encarreguem d’assessorar a les empreses que volen exportar a Rússia per ampliar els seus mercats.

Les exportacions a Rússia són una oportunitat a tenir en compte per l’expansió comercial i productiva de les empreses, perquè Rússia és un mercat a l’alça que garanteix l’èxit de qualssevol transacció comercial, a causa del seu gran potencial econòmic i demogràfic.

Rússia és el país més gran del món, i una de les principals economies mundials, juntament amb Xina i Estats Units. Això fa del mercat rus, un candidat a tenir en compte a l’hora d’exportar i ampliar mercats internacionals.

Al 2012 Rússia va posar en marxa l’Espai Econòmic Comú (ECC), amb l’entrada en vigor dels acords de lliure circulació de mercaderies, capitals i mà d’obra entre Rússia, Bielorrússia i Kazakstan. Des de llavors, és notable l’increment de la població que es beneficia de les exportacions.

El nivell adquisitiu i socio-econòmic mitjà del consumidor rus està canviant continuament a causa també del dinamisme de l’ecomonia russa.

Des de Lesco Group assessorem als nostres clients per què el procés d’exportació a Rússia assoleixi altes quotes d’acolliment. El nostre objectiu és anar de la mà de l’empresari, agilitzant els aspectes burocràtics que té l’exportació, els tràmits de duanes, la localització dels transports i emmagatzematge de la mercaderia. La nostra assessoria i consultoria en l’exportació de productes espanyols a Rússia, garantitzen l’èxit i l’eficiència de les vendes en el mercat rus.